ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون
سرخط خبرها
نامه‌نگاری‌ها برای فرزند دزدیده‌شده حسین قبادی، مباشر املاک آستان‌قدس‌رضوی، در ۸۰ سال پیش | دختری که هرگز پیدا نشد

نامه‌نگاری‌ها برای فرزند دزدیده‌شده حسین قبادی، مباشر املاک آستان‌قدس‌رضوی، در ۸۰ سال پیش | دختری که هرگز پیدا نشد

  • کد خبر: ۲۳۴۲۶۸
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶
در میان اسناد باقی‌مانده در مرکز اسناد آستان‌‌قدس‌رضوی، چند سند وجود دارد که موضوع آن، پیگیری برای پیدا‌کردن دختر ده‌ساله حسین قبادی، مباشر املاک آستان‌قدس‌رضوی، در کندکلی سرخس است که گویا خرداد سال ‌۱۳۳۰ در حوالی خانه‌اش دزدیده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، خانواده پس از جست‌وجو‌های بسیار دست‌به‌دامان عبدالحمید مولوی، رئیس اداره بهره‌برداری و امور ثبتی املاک آستان‌قدس، می‌شوند تا از طریق نامه یا تلگراف بخواهند برای کشف قضیه ربوده‌شدن این دختر یاری‌شان کند. در نخستین نامه حسین قبادی به عبدالحمید مولوی چنین آمده است: «مقام معظم نیابت تولیت عظمای آستان‌قدس. با کمال احترام به عرض مبارک می‌رساند، به‌طوری‌که از طریق اداره کندکلی سرخس هم تلگرافاً قضیه ربوده‌‌شدن طفلم به استحضار عالی رسید، اینک هم که از نزدیک موفق به پابوسی آن مقام‌معظم نشده‌ام، وظیفه دانستم جان‌نثار هم دادخواهی خود را مجدداً و به این وسیله عرضه دارم که توجهی نسبت به این مخدوم جان‌نثار فرموده، ترحماً اقدامی مبذول فرمایید که خون این طفل بیگناه پایمال نشده و مجرمین به تعقیب قانونی خودشان برسند. به دعاگویی وجود اقدستان اشتغال دارم. با تقدیم احترامات عالیه: حسین قبادی، مباشر املاک آستان‌قدس‌رضوی.»

در ادامه، نامه‌های دیگری نیز به دست مرحوم عبدالحمید مولوی می‌رسد که قبادی از او درخواست می‌کند با‌توجه‌به طولانی‌شدن زمان دزدیده‌شدن فرزندش، یک بازپرس ویژه از مشهد به سرخس بفرستد تا بازجویی از مردم محلی را آغاز کند. مولوی برای کمک به قبادی پیگیر این درخواست می‌شود و نامه‌ای به نجفی‌فردوسی، دادستان وقت مشهد، می‌نویسد تا برای رسیدگی هرچه‌سریع‌تر به این موضوع و پیدا‌کردن فرزند او اقدام کنند. در یکی از آن‌ها این‌طور سیاهه شده است: «عطف به نامه‌۲۳۴۰ مورخ‌۱۸/۳/۳۰، پرونده در شعبه سوم بازرسی در جریان رسیدگی است. دستورات لازم به گروهان ژاندارمری سرخس داده شده و با اعلامی که ژاندارمری نموده، اعزام مستنتق [(بازپرس)] به محل فعلاً ضرورتی ندارد؛ البته در صورت لزوم اقدام خواهد شد.» متأسفانه با وجود پیگیری‌های بسیار، دختر حسین قبادی هرگز پیدا نمی‌شود و سرنوشت او برای همیشه به‌صورت یک معما و ابهام باقی می‌ماند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.